Käytön helppous

Pilvipalvelun ansiosta hoidat vaivattomasti varastopäivityksesi ja hinnan muutoksesi etänä missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Järjestelmä pitää huolen puolestasi että päivittämäsi tieto on välittömästi käytössä liikkeissäsi.

Parasta järjestelmässä on että päivän päätteeksi voit kotisohvaltasi tarkistaa päivän myynnit tabletilla tai puhelimella kattavan ja reaaliaikaisen raportoinnin avulla.

Ominaisuudet

Myyjäkohtaiset myynnit

Voit jakaa myynnit kuitillarivikohtaisesti eri myyjille myyjäkohtaista raportointia varten.

Lahjakorttimyynti

Myy lahjakortit suoraan kassan kautta. Järjestelmä ylläpitää saldotiedot, ja lahjakortin voi helposti käyttää useammassa osassa!

Monen liikkeen ketjussa eri liikkeissä myytyjen lahjakorttien saldot ja käyttöaika pysyy tiedossa keskitetyn järjestelmän ansiosta.

Alennukset

Alennukset voi asettaa kätevästi koko kuitille, tai rivikohtaisesti joka tuotteelle omansa.

Alennuksia voi myös määritellä asiakasryhmille.

Monipuolinen raportointi

Pääset käsiksi reaaliaikaiseen raportointiin mistä tahansa. Toimita raportit kirjanpitäjällesi sähköpostiin suoraan järjestelmästä silloin kuin hän niitä tarvitsee ilman turhaa paperitulosteiden tekoa.

Myy laskulle

Voit kirjata myynnin vain maksutavaksi, tai voit ottaa käyttöösi järjestelmän oman laskutustoiminnon jolloin kuitti muodostaa automaattisesti laskun, jonka voit joko tulostaa tai lähettää pdf-tiedostona asiakkaallesi.

Persoonalliset kuitit

Perinteinen paperikuitti, sekä helppo sähköpostikuitti.

Logon ja lakisääteisten tietojen lisäksi vapaavalintaisten kuittitekstien muokkaus on vaivatonta.

Asiakasrekisteri

Ylläpidä asiakastietoja helposti ja kerrytä myynnin tueksi ostohistoriaa.

Hyödynnä rekisteriä markkinointiviestinnässä ja luo asiakasryhmiä kohdistettuja tarjouksia varten.

Maksutavat

Korttimaksut

Irrallisella maksupäätteellä vastaanotat ne maksut jotka tarviset riippumatta kassajärjestelmästä, mutta saat silti oikeat maksutaparaportit kirjanpitoos kassan kautta.

Lahjakortit

Voit vastaanottaa maksuna myös lahjakortteja.

Tili

Asiakas voi maksaa kätevästi tilille valmiiksi esimerkiksi lasten ostoksia varten.

Lasku

Saat merkittyä maksun myös laskulle. Laskun voit muodostaa järjestelmän oman laskutusominaisuuden kautta, tai sitten halamasi laskutusohjelman kautta.

Muokattavat maksutavat

Voit luoda omia kiinteän hintaisia maksutapoja kuten etusetelit.

Maksupääteintegraatiot

Makuspääteintegraationa toimii Netsin Lumo tai Verifonen Yomani maksupäätteet jolloin kuitin summa siirtyy automaattisesti maksupäätteelle nopeamman ja vaivattomamman asiakaspalvelutilanteen aikaansaamiseksi.

Käyttämällä irrallista maksupäätettä voit valita haluamasi maksupäätteen ja toimittajan. Homma toimii silloin niin että kuitti luodaan normaalisti kassaan jonka jälkeen näppäilet korttimaksusumman maksupäätteeseen.

Laitteet

Kassan käyttöön peruslaitteet ovat:

Saat meiltä kaikki tarvittavat laitteet ja meiltä ostettuna asennamme sinulle windows päivitykset sekä kaikki tarvittavat ohjelmat valmiiksi puolestasi, jotta laitteet tarvitsee kytkeä vain kiinni liikkeessä ja voit aloittaa järjestelmän käytön.

Jäikö kysyttävää?

Jos et löytänyt täältä kaikkea tarvittavaa tietoa tai haluat tutustua järjestelmään lisää ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä lisää.

Sähköpostilla: info@asioi.fi . Kerro lyhyesti yrityksesi toiminnasta ja mitä haluaisit tietää lisää. Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa.

Soittamalla: 040 536 95 21 , Ari